Придобилите мрачна слава инфлуенсъри“ Чеченеца, Тротинетката и Куката бяха върнати в

...
Придобилите мрачна слава инфлуенсъри“ Чеченеца, Тротинетката и Куката бяха върнати в
Коментари Харесай

Чеченеца, Куката и Тротинетката – за постоянно в ареста заради гаврата в мола


Придобилите мрачна популярност „ инфлуенсъри “ Чеченеца, Тротинетката и Куката бяха върнати в ареста, откакто Районният съд в Пловдив почете настояването на прокуратурата и им дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Тримата бяха докарани с белезници и под засилена защита, с цел да чуят мярката си. След което бяха върнати по същия церемониален метод зад решетките. Интернет звездите ще бъдат съдени за случая с унизителния видеоклип, на който се вижда по какъв начин водят на каишка и дресират като куче беззащитно момче в един от локалните молове.

На тези всепризнати водачи на развихрилото се българско опростачване е повдигнато обвиняване за „ безчинство, осъществено при изискванията на цинизъм “. Ако бъдат приети за отговорни, ги грозят до 5 години затвор.

На влизане в залата те викаха гръмогласно, че нямат виновност за случилото се и момчето единствено поискало да бъде снимано, с цел да „ стане прочут “. Вчера от прокуратурата оповестиха, че младежът, който е на 20 години и е със специфични просветителни потребности, не е бил заплашван, с цел да взе участие във видеото. Да направи това го убедил общ прочут на обвинените.

Адвокатът на момчето, снимано в клипа с Чеченеца, Куката и Тротинетката, обаче твърди, че на младежа е оказано психическо принуждение и сега той бил подтиснат. „ Гледанията на клипа към този момент минават милион – положението му няма по какъв начин да е положително. На фамилията му също. Младежът действително е нямал психическата опция да откаже на сходен напън ”, добави юрист Димитър Киров, който ще упорства за допустимо най-тежкото наказване за мъчителите.

Вече е ясно, че Петко Караилиев-Чеченеца има условна присъда от 2017 година Изпитателният ѝ период е изминал през 2021 година и все още той се води оправдан. Тодор Чалъков-Тошо Куката, има 7 присъди, само че все като малолетен и поради това не е лежал в пандиза. Засега без присъди е Емили Тротинетката, която в действителност е мъж на име Даниел Йорданов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР